U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Voorwaarden

 

Om de behandeling, zowel voor jezelf als voor mij, zo aangenaam mogelijk te maken heeft de praktijk enkele huisregels waaraan we ons beiden dienen te houden.

Kom lekker opgefrist naar de praktijk toe. Dat is voor beiden wel zo prettig. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. De praktijk verkeert in uitermate hygiënische staat en ook aan mijn persoonlijke hygiëne stel ik hoge eisen.

Alles wat er in mijn praktijk wordt besproken blijft tussen ons en de vier muren van de praktijkruimte. Ook mijn beroep heeft een beroepsgeheim.

Persoonlijke en medische gegevens die ik weet worden nooit, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, verstrekt aan derden.

Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik de behandeling staken en je doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.

Wil je écht lekker ontspannen, zet dan je mobieltje op trillen of zet hem gewoon even uit.

Gemaakte afspraken dien je minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren. Niet of te laat geannuleerde afspraken zullen voor 50% doorberekend worden.

Alle genoemde tarieven op deze website zijn inclusief 6% en 21% BTW.