U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Vet verwijdering

RF is een uiterst doeltreffende aanpak van plaatselijke vetophopingen, cellulite en verslapte huid. Dit gebeurt zonder snijden, of het insteken van naalden. De methode is nagenoeg pijnloos en er komt geen herstelperiode aan te pas. Bovendien laten behandelingen met RF een prachtige egalisatie en verstrakking van de huid zien. Hoewel er talloze behandelmethoden tegen deze indicaties op de markt zijn, is er maar zelden één zo effectief gebleken als deze revolutionaire nieuwe technologie.

HOE WERKT DE RF

RF maakt gebruik van warmtetherapie door middel van onschadelijke Medische Radiogolven (Radio Frequency). De huid wordt op 2 centimeter diepte tot 41 to 44 graden Celsius opgewarmd, waardoor het opgeslagen vet in de vetcellen wordt verweekt en afgestaan aan het omliggende weefsel, waarna het wordt afgevoerd en uitgescheiden via de uitscheidingsorganen. Bij een dergelijke temperatuur wordt de huid aangezet tot de aanmaak van collageen, waardoor deze verstrakt  en egaliseert. Bovendien verbetert de bloedsomloop en worden opgestapelde en ingekapselde toxines afgevoerd. De huid verliest zijn vale teint en gaat weer stralen. Lichaams RF is geschikt voor behandelingen van :

*    Gezicht: rimpels, fijne lijntjes, verslapte huid van de kaaklijn en de           onderkin.

*    Lichaam: plaatselijke vetophopingen op buik, billen, ‘love-handles’ en      dijbenen.

*   Cellulite: (sinaasappelhuid). De gemiddelde afname van het                       behandelde gebied is 2 cm.

*    Striae: ten gevolge van zwangerschap, groei en toename van                        lichaamsgewicht.

*    Verslapte huid: op o.a. bovenarmen, bovenbenen, buik en billen

 

AANTAL BEHANDELINGEN

In de regel zijn er 6 tot 12 behandelingen, gepland om de een á twee weken, noodzakelijk om tot prachtige resultaten te komen. Meteen na de behandeling is er al een verbetering te zien, tevens werkt de behandeling nog 6 maanden door, waardoor het eindresultaat pas 6 maanden na de laatste behandeling wordt beoordeeld. Daarom wordt er dan pas een afspraak gemaakt voor een evaluatiegesprek, waarna in onderling overleg eventuele vervolgbehandelingen worden gepland.

RESULTAAT

Zoals alles in het leven onderhoud vereist, is dat ook het geval met het menselijk lichaam. Geen enkele behandeling geeft blijvende resultaten en ook deze behandelingen dienen van tijd tot tijd te worden herhaald. U moet rekenen op ongeveer 2 onderhoudsbehandelingen per jaar.

 

Prijzen

Behandeling per zone € 20,-